HomeNieuwsEntertainmentQuorn-klanten woedend wegens kleine lettertjes op verpakking

Quorn-klanten woedend wegens kleine lettertjes op verpakking

Boze klanten wijzen Quorn terecht na het lezen van de kleine lettertjes op de verpakking van vleesvrije worstenbroodjes. Reden: ze krijgen minder snacks dan gehoopt.

Het in Noord-Yorkshire gevestigde bedrijf adverteert de vegetarische broodjes als een pakket van twaalf. Niet onbelangrijk is het sterretje dat ook op de verpakking staat. De kleine lettertjes onderaan stellen dat er twaalf “mini-rollen” zijn terwijl drie rollen in werkelijkheid in vier gesneden werden. Dat is bij vele consumenten in het verkeerde keelgat geschoten.

Twitter

De opschudding werd veroorzaakt door een klant die een foto van de verpakking op Twitter had gezet: “Heb je al ooit zoiets onbeschaamd gezien”, luidt het onderschrift.

Zijn tweet werd bijna 25.000 keer gedeeld en was voer voor vele hilarische antwoorden. Een Twitter-gebruiker schreef: “Het zou een 24-pack kunnen zijn als je er echt moeite voor hebt gedaan.”

Iemand anders merkte op: “Dat werkt wel andersom. Hoeveel worstenbroodjes heb je gegeten? Alleen die ene.”

Nog een andere opmerking ging als volgt: “Fijne Kerstmis, papa, ik heb een sixpack voor je! Maar zoon, er is er maar één? Gebruik het broodmes … ”

Of ook: “Door deze logica kun je een fles wijn in één keer opdrinken waarbij het als een glas telt.”

Verwarring

Quorn belooft de verpakking in het nieuwe jaar te veranderen. “Gezien de opmerkingen van consumenten zijn we het erover eens dat de productbeschrijving het potentieel heeft om verwarring te veroorzaken”, aldus de woordvoerder van het bedrijf.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels