HomeNieuwsEntertainmentPloegmaten lachen met nieuw kapsel Paul Pogba

Ploegmaten lachen met nieuw kapsel Paul Pogba

Er staan enkele interlandmatchen voor de deur. Geen beter moment om je nieuwe kapsel te tonen aan de wereld, dacht middenvelder Paul Pogba. Maar bij het weerzien van enkele ploegmaten , werd zijn coupe vooral het mikpunt van spot. 

Pogba beleeft niet zijn beste tijden als voetballer. Bij club Manchester United loopt het niet van een leien dakje en zijn coach José Mourinho laat de fransman regelmatig op de bank starten. Wie weet helpt een nieuw kapsel om zijn carrière uit het slop te halen. Althans, dat dacht de 25-jarige middenvelder. Bij het weerzien van zijn ploegmaten bij de nationale Franse ploeg, werd er nogal gelachen met Paul’s nieuwe coupe. Spits Olivier Giroud noemde Pogba zelfs Pikachu.

Champions League

Een pijnlijke ontmoeting voor Paul Poga was die met Wissam Ben Yedder. De spits van Sevilla schakelde vorige week Manchester United uit de Champions League. Ben Yedder maakte na zijn invalbeurt twee doelpunten en dat levert hem nu zijn eerste selectie op. Op Twitter plaatse de spits een tweet met een verwijzing naar de vorige confrontatie met Paul Pogba.

Het bericht Ploegmaten lachen met nieuw kapsel Paul Pogba verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels