HomeNieuwsEntertainmentOma Heidi Van Tielen instafamous

Oma Heidi Van Tielen instafamous

De charmante Irene Wilms, grootmoeder van Erika en Heidi Van Tielen, is op haar 85e goed op weg een ster op Instagram te worden. Nadat Heidi over haar account vertelde op de radio kreeg @Bobonne1932 er in enkele minuten meer dan duizend volgers bij. 

 

Radiostem Heidi Van Tielen vertelde tijdens de ochtendshow op Qmusic aan haar collega’s Sam De Bruyn en Wim Oosterlinck dat ze al een tijdje digitale lessen geeft aan haar oma. “Ze wil graag met alles mee zijn, dus heeft ze nu ook Instagram”, aldus Heidi.

Influencer

Alleen zijn sociale media niet van de poes voor Irene, die nog wat aanpassingsmoeilijkheden kent. Zo streamde de schat onlangs enkele minuten haar tapijt op Instagram Live. Haar account zelf bestaat naast één geslaagde ook uit drie volledig zwarte foto’s, tot groot jolijt van velen. Sam en Wim kroonden haar prompt tot influencer.

De twee heren riepen de luisteraars vervolgens op om @bobonne1932 te volgen. “Nee, niet doen”, lachte Heidi. “Want dan krijgt ze een melding en moet ik dat weer uitleggen.” Maar de Q-luisteraars volgden Irene toch. Had de vrouw voor de radioshow nog een kleine vijftig volgers, dan zijn dat er nu meer dan 1.300.

Bekende fans

Onder de volgers ook enkele BV’s, waaronder de zusjes Van Tielen en Sam De Bruyn. Opmerkelijk: Wim Oosterlinck volgt ‘bobonne1932’ zelf niet, ondanks zijn oproep aan de Q-luisteraar om dat wel te doen. Al plaatste hij wel een reactie onder haar foto. “Leve bobonne1932, koningin van Instagram.”

 

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Irene Wilms (@bobonne1932) le

Het bericht Oma Heidi Van Tielen instafamous verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels