Vind ons op

Zita

OH NEE! ‘Temptation’-Donna heeft duidelijke boodschap voor Nico (video)

Entertainment

OH NEE! ‘Temptation’-Donna heeft duidelijke boodschap voor Nico (video)

Het ziet ernaar uit dat niet alleen de relatie tussen Delphine en Bert op springen staat, maar ook die van Donna en Nico. Dat blijkt nog maar eens uit een boodschap die Donna voor de camera meegeeft.

Nico zocht al van in het begin op ‘Temptation Island’ de aandacht op van Presley, maar nu zij zich minder openstelt dan Nico zou willen, zoekt hij andere oorden op. «Ik heb me in het begin misschien te veel gefocust op één iemand terwijl er nog elf mooie dames in de villa zitten die ook hun kwaliteiten hebben. Er zijn er ook wel bij in wie ik ook interesse zou kunnen hebben», zei hij in de vorige aflevering.

Zijn volgende doelwit is Laure, een 24-jarige sport- en voedingscoach Laure. «Ik vind je een aantrekkelijk meisje en ik wil dat verder uitzoeken», zei hij tegen haar terwijl hij aangeeft dat hij haar op date wil nemen.

Genoeg geweest

Intussen heeft Donna genoeg gezien van Nico en maakt ze duidelijk hoe zij over de situatie denkt. «Voor mij is het nu echt wel klaar en afgerond», klinkt het menens in een teaser voor de volgende aflevering. Zo denk Bert overigens ook over Delphine. «Ik heb het echt gehad. Ik heb het gevoel dat mijn ‘Temptation’ nu echt begint», zegt hij voor de camera.

‘Temptation Island: Love or Leave’ is elke vrijdag om 20.35u te bekijken op Play5.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om de video te bekijken.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/oh-nee-temptation-donna-heeft-duidelijke-boodschap-voor-nico-video

Meer in Entertainment

To Top