HomeNieuwsEntertainmentNick Jonas en Priyanka Chopra doen aan gezinsuitbreiding

Nick Jonas en Priyanka Chopra doen aan gezinsuitbreiding

De tijd vliegt. Het is alweer bijna een jaar geleden sinds Priyanka Chopra en Nick Jonas in het huwelijksbootje stapten. Hoog tijd dus om opnieuw in de media te komen en daar zorgde het koppel voor via Instagram. Nick Jonas postte namelijk een foto van hun nieuwste gezinslid, Gino.

Een geschikt jubileumcadeau vinden, is niet altijd makkelijk. Zeker niet in celebrityland, want wat geef je iemand die alles al heeft? Priyanka Chopra zocht en vond de ideale oplossing.

Gino

Officieel is het nog niet exact één jaar geleden sinds Chopra en Jonas elkaar het ja-woord gaven, maar de verrassing was daardoor dinsdagochtend des te groter voor Nick Jonas. Zijn echtgenote maakte hem namelijk wakker door een puppy op bed te zetten. Eens de ochtendwaas voor zijn ogen was verdwenen, kon Nick zijn enthousiasme niet verbergen. Hij noemde de Duitse herder Gino en maakte spontaan een Instagramprofiel aan voor het beestje. Je ben een Bekende Hond of je bent het niet natuurlijk. Priyanka filmde het hele tafereel en Nick deelde de video nadien ook met zijn volgers op Instagram, inclusief enkele kiekjes van hem en Gino. En nu maar hopen voor hem dat zijn cadeau voor Chopra even indrukwekkend is.

Het bericht Nick Jonas en Priyanka Chopra doen aan gezinsuitbreiding verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels