Vind ons op

Zita

Entertainment

Nederlandse actrice die drugs verkocht op TML mag gevangenis verlaten

De Nederlandse actrice Imanuelle Grives mag de gevangenis van Antwerpen verlaten. Haar advocaat had een verzoekschrift tot voorlopige invrijheidstelling neergelegd en de rechtbank is daar donderdag op ingegaan. Ze moet wel eerst nog een borgsom van 5.000 euro betalen.

Die borgsom moet via een storting betaald worden. Van zodra het bedrag op de rekening van de Deposito- en Consignatiekas staat, wordt Grives vrijgelaten. “Het kan dus nog wel enkele dagen duren voor ze effectief weer naar huis mag gaan”, zegt haar advocaat John Maes.

Acteerrol

De actrice verschijnt op 19 september voor de correctionele rechtbank van Antwerpen, waar haar zaak wordt ingeleid. Grives moet zich samen met twee Amerikaanse vrouwen verantwoorden voor handel in verdovende middelen op het dancefestival Tomorrowland in Boom. Ze werd op 21 juli met een grote hoeveelheid drugs betrapt. Bij een huiszoeking op hun tijdelijke verblijfadres in Rumst werden nog meer verdovende middelen aangetroffen. Grives verklaarde dat ze zich op een acteerrol aan het voorbereiden was.

Het bericht Nederlandse actrice die drugs verkocht op TML mag gevangenis verlaten verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top