HomeNieuwsEntertainmentNatuurlijk gebruikt Gwyneth Paltrow haar Oscar als deurstop: "Hij werkt perfect"

Natuurlijk gebruikt Gwyneth Paltrow haar Oscar als deurstop: “Hij werkt perfect”

Gwyneth Paltrow wilde niet zomaar een deurstopper in haar huis in de Hamptons en onthulde dat haar Oscar «perfect werkt.»

De Marvel-favoriete en oprichter van het controversiële bedrijf GOOP, opende de deuren van haar prachtige woning in Amagansett voor een nieuw interview en ze stelde niet teleur.

In het gesprek, dat deel uitmaakt van Vogue’s 73 Questions-serie, gaf de 51-jarige ster een cameraman – en ons allemaal – een kijkje in haar huis, waarbij ze gekscherend wees op de bizarre functie die haar Academy Award heeft.

Toen ze door het tuinhek haar huis binnenliep, merkte de cameraman op dat de deur werd opengehouden door iets heel glimmends in de modder.

In de video hieronder maakt het beeldje zijn opwachting rond minuut 3.


«Wat een mooie Academy Award», riepen ze uit terwijl de camera naar beneden scande naar het vuil, waar Gwynnie’s Oscar toevallig werd bewaard.

Mijn deurstopper, straalde ze, zonder er veel aandacht aan te schenken. «Hij werkt perfect.»

Shakespeare in de hof

Het Hollywood-icoon nam in 1999 de prijs voor beste actrice mee naar huis voor haar rol in Shakespeare in Love en versloeg daarmee Cate Blanchett, Fernanda Montenegro, Meryl Streep en Emily Watson.

De meeste mensen houden hun Oscars op de schoorsteenmantel of op een ereplaats in hun kantoor, maar de modder werkt ook.

Trotse mama

Later bewijst ze dat ze een trotse moeder is wanneer ze een recente foto in haar camerarol laat zien, toevallig een spontane foto van zoon Moses die aan een fotografieproject werkte. «Ik hou ervan om stiekem mooie momentjes vast te leggen.»

Alles wat je echt wilt weten vind je op  Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/natuurlijk-gebruikt-gwyneth-paltrow-haar-oscar-als-deurstop-hij-werkt-perfect

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels