HomeNieuwsEntertainmentMathias Coppens deelt voor het eerst foto met zijn nieuwe vriendin: «Veel...

Mathias Coppens deelt voor het eerst foto met zijn nieuwe vriendin: «Veel geluk samen!»

VTM-presentator Mathias Coppens heeft zijn nieuwe relatie nu ook zelf bekendgemaakt. Hij deelde een foto van hun tweetjes op Instagram.

Vorige jaar deelde Mathias Coppens mee dat hij en zijn ex-vrouw Sarah Van De Put een punt zetten achter hun relatie. Ze waren bijna 12 jaar getrouwd en hebben samen twee kinderen.

Bevestiging

Enkele weken geleden schreef Dag Allemaal dat hij het liefdesgeluk intussen gevonden heeft bij Linn Trappeniers, producer bij Roses Are Blue, het productiehuis van Mathias. De 43-jarige presentator van ‘De Omgekeerde Wereld’ en broer van Staf Coppens bevestigde dat nieuws tot nog toe niet, maar deelt nu wel een liefdevolle foto van hun tweetjes op Instagram.

Enthousiaste reacties

Zijn volgers zijn alvast erg blij voor hen. «Veel geluk met je nieuwe liefde», «Ola, heeft er iemand de liefde gevonden?», en «Geniet ervan», klinkt het onder meer in de reacties.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/mathias-coppens-deelt-voor-het-eerst-foto-met-zijn-nieuwe-vriendin-veel-geluk-samen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels