HomeNieuwsEntertainmentLaura uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik heb een gigantische kinderwens”

Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik heb een gigantische kinderwens”

Het huwelijk tussen haar en Sonny is niets geworden, maar als Laura Lieckens straks haar prins op het witte paard tegenkomt, wil hij maar beter kinderen hebben.

“Niet op elk potje past elk dekseltje”, reageerde Laura onlangs op het feit dat het tussen haar en Sonny niets geworden is. De 27-jarige interieurarchitecte zoekt rustig voort naar haar droompartner, maar ze gaf alvast aan dat die zal moeten kunnen leven met haar grote kinderwens. “Ik heb echt een gigantische kinderwens. Ik zou graag drie kindjes willen. Een gezellig groot gezin met veel lawaai. Dat past wel bij mij, en bij den Balthazar (haar kat; red.)”, vertelde ze op Instagram Stories.

Oprecht gelukkig voor Sonny

Eerder reageerde Laura al op het feit dat Sonny intussen wél de liefde gevonden heeft. “Natuurlijk ben ik blij voor Sonny. Het zou maar heel egoïstisch zijn mocht ik dat niet zijn. Hij verdient het oprecht ook om gelukkig te zijn. Het is jammer dat het niets geworden is tussen ons, maar in het leven mag je alleen maar spijt hebben van de dingen die je niet gedaan hebt”, klonk het.

Het bericht Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik heb een gigantische kinderwens” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels