HomeNieuwsEntertainmentKomt er een nieuw album van Ariana Grande aan?

Komt er een nieuw album van Ariana Grande aan?

Haar laatste album Sweetener is nog maar een paar maanden uit, maar het lijkt alsof er nieuw werk van Ariana Grande zit aan te komen Op Twitter hintte de Amerikaanse zangeres alvast op de komst van een nieuw album.

Dat deed ze tijdens een vragensessie op Twitter. Zo vertelde ze nog steeds in haar nopjes te zijn met Sweetener. Om er daarna aan toe te volgen dat ze “ook enthousiast is over de volgende”. Verder deed ze vaag over haar nieuwe album. Zo liet ze in het midden of de plaat nog voor 2019 verschijnt. Wel vertelde de zangeres dat ze al wel een naam heeft bedacht voor een aantal nieuwe songs.

Het leven gaat verder

De zangeres lijkt zo de knop om te draaien na een tumultueuze periode. Ze had niets meer gepost sinds bekend was geworden dat haar relatie met Pete Davidson op de klippen was gelopen. Bovendien stierf in september haar ex-vriend Mac Miller na een overdosis. Eerder bevestigde ze dat ze een angststoornis heeft overgehouden aan de aanslag bij haar concert in Manchester in 2017.

Een fan vroeg haar ook of er al iets duidelijk is over de ‘Sweetener’ tour. “Als dat niet zo is, niet stressen. We willen dat je er klaar voor bent om op tournee te gaan”, schreef de vrouw. Ariana antwoordde: “Ik ben er klaar voor. Mijn hart heeft dit nodig. We zijn nog een paar zaken aan het afronden maar ik probeer zo snel mogelijk de data met jullie te delen.” Binnenkort kunnen we dus misschien Ariana in België te zien krijgen, hopelijk geen aanslag dan!

 

Het bericht Komt er een nieuw album van Ariana Grande aan? verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels