HomeNieuwsEntertainmentKleinzoon JFK kiest voor een acteercarrière

Kleinzoon JFK kiest voor een acteercarrière

Jack Schlossberg, de 25-jarige kleinzoon van de voormalige president John. F. Kennedy, heeft zijn debuut op televisie gemaakt. Hij was te zien in de laatste aflevering van het achtste seizoen van True Bloods. 

Op een foto op Instagram is te zien hoe Jack, die de zoon is van Caroline Kennedy, dochter van wijlen JFK en First Lady Jacqueline, trots op de set van politiereeks Blue Bloods staat. “Ik maak de regels niet, ik dwing ze alleen af”, aldus een enthousiaste Jack.

Politieke ambities 

De beslissing om geen politieke carrière na te jagen zoals vele anderen uit zijn beroemde familie, is verrassend. Momenteel studeert de jongeman nog rechten aan de prestigieuze Harvard Law School. Maar als het van Jack afhangt, komt daar snel verandering in. “Hoewel ik geïnspireerd ben door mijn familie, ben ik ook nog op zoek naar mijn eigen pad.”

The Rock aka Dwayne Johnson 

Over wie hem inspireert op filmgebied, moet hij niet lang nadenken. “Dwayne Johnson is zo grappig en getalenteerd. “Ik ben echt zijn grootste fan. Hij is het bewijs dat je met hard werken overal geraakt.”

A line fraught with tension.

A post shared by Jack Schlossberg (@jackuno) on

Het bericht Kleinzoon JFK kiest voor een acteercarrière verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels