HomeNieuwsEntertainmentKim Kardashian deelt eerste foto van dochtertje Chicago

Kim Kardashian deelt eerste foto van dochtertje Chicago

Zeggen dat Kim Kardshian actief is op sociale media, is nogal een understatement. Het was dus niet zozeer de vraag of haar dochtertje Chicago zou opduiken op haar Instagrampagina, maar wel wanneer. Nu hebben we een antwoord, want de realityster heeft een kiekje gepost van het vijf weken oude meisje.

Zowel moeder als dochter zijn op de foto voorzien van een filter met dierenoortjes en -neus. “Baby Chicago”, schrijft de bekende Kardashian-telg bij de post.

Kim en Kanye maakten vorige maand bekend ouders te zijn geworden van hun derde kind. Chicago kwam ter wereld dankzij een draagmoeder. Het meisje dankt haar bijzondere naam aan de stad waarin vader Kanye opgroeide.

“Frustrerend”

Het bekende koppel heeft al twee kinderen: de 4-jarige dochter North en de 2-jarige zoon Saint. Vanwege complicaties tijdens de eerdere zwangerschappen, hebben dokters Kim afgeraden om nog een derde keer zwanger te worden. Daarom besloten de twee sterren dus om een beroep te doen op een surrogaatmoeder, iets wat niet altijd makkelijk is geweest voor Kim K.

“Het is een rare dynamiek”, vertelde ze eerder in een aflevering van ‘Keeping Up With The Kardashians’. “Ik wil elk detail van mijn baby weten. Maar als iemand anders je kind draagt, is het een moeilijke balans om te vinden. Dat is erg frustrerend, maar ik vertrouw de vrouw die mijn kind draagt.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels