HomeNieuwsEntertainmentKhloé Kardashian gaat uit de kleren als reactie op 'gelekte' bikinifoto: "Ik...

Khloé Kardashian gaat uit de kleren als reactie op ‘gelekte’ bikinifoto: “Ik ben niet perfect” (video/foto’s)

Eerder deze week werd online een bikinifoto van Khloé Kardashian de wereld ingestuurd.

Da’s natuurlijk niks bijzonders, zou je denken. Maar Khloé zelf was niet te spreken over het plaatje. Het prentje van de realityster was namelijk niet bewerkt.

Khloé en haar team proberen er nu alles aan te doen om de foto, die dus per ongeluk wél gedeeld werd door een assistent en sindsdien een eigen leven is beginnen leiden, weer offline te krijgen. Met matig succes…

“Ik ben niet perfect”

In een emotionele post op Instagram geeft Khloé nu tegengas. “Ja, ik deel een live video om te tonen dat dit geen Photoshop is”, plaatst ze bij onderstaande video.

Na het filmpje, waarin Khloé wel érg schaars gekleed poseert, geeft de dame nog een woordje uitleg. “Dit ben ik met mijn lichaam, onbewerkt en zonder filter. De foto die deze week gedeeld werd, is prachtig. Maar als iemand die haar hele leven al worstelt met haar lichaamsbeeld…zou je het recht moeten hebben om te vragen om de foto niet meer te delen. Ongeacht van wie je bent”, klinkt het.

“Ik ben niet perfect maar ik beloof dat ik elke dag open en eerlijk probeer te leven. Met empathie en vriendelijkheid. Dat wil niet zeggen dat ik geen fouten gemaakt heb. Maar ik ga niet liegen; het is bijna ondraaglijk om te voldoen aan de onmogelijke verwachtingen die mij opgelegd worden door het grote publiek”, lezen we verder nog.

Druk zeker op het pijltje naar rechts om meer foto’s én Khloé’s uitleg te zien.

Foto: Instagram still – Bron: Daily Star/Nieuwsblad

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels