HomeNieuwsEntertainmentKaty Perry dreigt vervangen te worden bij American Idol na «neerbuigende opmerkingen»

Katy Perry dreigt vervangen te worden bij American Idol na «neerbuigende opmerkingen»

Zangeres en superster Katy Perry is in heet water terechtgekomen nadat ze als jury van American Idol wel heel grof deed tegen een kandidaat. Het publiek reageert verontwaardigd en het netwerk denkt er naar verluidt aan om haar te vervangen.

Wanneer een 25-jarige kandidate auditie deed voor de jury bestaande uit Lionel Richie, Luke Brian en Katy Perry zelf, liet de Firework-zangeres zich van haar kleinste kant zien.

De hoopvolle deelneemster vertelde de jury dat ze thuis drie kinderen heeft toen ze door Katy perry onderbroken werd met de boodschap dat ze «Al te vaak op die tafel gelegen had». Met «die tafel» bedoelt Perry de verlostafel.

Fans reageren nu boos omdat ze het niet vinden kunnen dat Katy Perry iemand zo grof benadert voor haar keuze om moeder te worden. Er zijn nu dan ook stemmen die zeggen dat Perry vervangen gaat worden om het publiek gunstig gezind te houden.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/katy-perry-dreigt-vervangen-te-worden-bij-american-idol-na-neerbuigende-opmerkingen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels