HomeNieuwsEntertainmentKaat Bollen en Kato stralen in bikini, Cath Luyten openhartig over haar...

Kaat Bollen en Kato stralen in bikini, Cath Luyten openhartig over haar seksleven (foto’s)

Een nieuwe dag, een nieuwe lading BV-prentjes!

Maar omdat er vandaag ook wat in ‘de boekjes’ te lezen valt, beperken we ons niet alleen tot het visuele.

Neem nu Cath Luyten bijvoorbeeld. Ze is nu al een goed half jaar samen met haar nieuwe vriend en praat in De Standaard openhartig over hun seksleven.

“Een week zonder en ik word chagrijnig. Volgens mij is het wetenschappelijk bewezen dat te weinig seks nefast is voor je gezondheid. Logisch, want vrijen maakt je niet alleen fysiek losser, ook mentaal bevrijdt het je even van alle zorgen. Ik word er gelukkig van”, laat ze weten. “Ook gemis houdt het spannend. Door onze jobs kunnen mijn vriend en ik niet altijd samen zijn. Dat is vervelend, maar tegelijk vergroot het de hunkering. Niets fijners dan in elkaars afwezigheid erotische Whatsapp-berichten sturen om op te warmen”, vult ze verder aan.

https://www.instagram.com/p/BwWkgSnBgIM/?utm_source=ig_embed

Kato Callebaut hebben we leren kennen tijdens haar deelname aan ‘Idool’ 2011. Maar hoe zou het nu nog met de dame zijn? Behoorlijk goed, zo blijkt! Bij haar én bij haar vriend Tom Dice vliegen overtollige kilo’s de deur uit. Sinds ze medicatie neemt voor haar ’trage’ schildklier én vooral veel sport en gezond eet, weet ze fit en gezond te blijven. En dat merk je op onderstaande foto’s:

https://www.instagram.com/p/BzDDcd4o2xK/
https://www.instagram.com/p/BzvwZOOobs0/

Ook Kaat Bollen deelde een leuke bikinifoto op Instagram. “Wanneer je voor het eerst terug in bikini durft”, plaatst ze bij het prentje. “Neemt niet weg dat ik nog steeds te bewust ben van mijn cellulitis (als elke vrouw heb ik die uiteraard), maar hey, de dochter heeft er duidelijk geen oog voor. Afleidingsmanoeuvre bij deze geslaagd”, vult ze verder aan:

https://www.instagram.com/p/B0N7QYioxBk/

Tot slot zorgt Eline De Munck nog voor afkoeling. Alhoewel…

https://www.instagram.com/p/B0OjauWoqIB/

Foto: Instagram – Bron: HLN/De Standaard

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels