Vind ons op

Zita

Julie Vermeire werkt mee aan borstkankercampagne #MixforBoobs (Video)

Entertainment

Julie Vermeire werkt mee aan borstkankercampagne #MixforBoobs (Video)

De dochter van Jacques Vermeire, Julie Vermeire, wordt een van de gezichten van #MixforBoobs, georganiseerd door jongerenzender NRJ en vzw Pink Ribbon. Die campagne wil jonge vrouwen aanmoedigen om hun borsten regelmatig op de juiste manier te controleren op borstkanker.

Met de campagne #MixforBoobs wil NRJ en Pink Ribbon hele maand oktober aandacht voor borstkankerpreventie. Dat doen ze met een ludiek filmpje waarin Julie Vermeire en andere presentatrices met hun vingers verschillende draaibewegingen maken op twee radioplaten die elk een borst voorstellen.

Zo wil NRJ en Pink Ribbon jonge vrouwen tonen hoe ze zichzelf preventief moeten controleren op borstkanker. Je kan op vier manieren je borsten controleren: met een verticale beweging over de borst (Baby Scratch), met een spiraalbeweging naar buiten toe (Rewind), met een straalbeweging over de borst (Spin Forward) en knijpen in je tepel en kijken of er geen vloeistof uit komt (Spindle Pinch). Met deze beweging kunnen de negen alarmsignalen van borstkanker preventief opgespoord worden.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/julie-vermeire-werkt-mee-aan-borstkankercampagne-mixforboobs-video

Meer in Entertainment

To Top