HomeNieuwsEntertainmentJitske Van de Veire en vriendin uit elkaar: “Dankjewel voor de mooie...

Jitske Van de Veire en vriendin uit elkaar: “Dankjewel voor de mooie jaren”

Jitske, de dochter van Peter Van de Veire, heeft (tijdelijk) gebroken met haar vriendin Marthe. Het koppel was 4,5 jaar samen.

“Na 4,5 jaar hebben Marthe en ik besloten om onze relatie even een break te geven, en te werken aan onszelf”, schreef Jitske dinsdag op haar Instagram. De 26-jarige woordvoerster van ‘Wel Jong Niet Hetero’ benadrukt wel dat het geen definitief einde hoeft te zijn. “Een einde is het niet, maar misschien een nieuw begin. Dankjewel voor de mooiste jaren van mijn leven. Altijd liefde”, klinkt het.

Zelfvertrouwen

Eerder vertelde Jitske dat haar zelfvertrouwen een enorme boost heeft gekregen dankzij Marthe.“Op een bepaald moment had ik een lief en ik herinner me nog dat ik bij haar lag en ik me bij haar verontschuldigde. ‘Sorry dat ik er zo uitzie. Ik kan me wel voorstellen dat het niet aangenaam is om naast iemand te liggen die veel zwaarder is dan u’, zei ik. Want zij heeft echt een perfect lichaam. Maar zij had zoiets van: ‘Wat? Je ziet er zo goed uit. Ik zie u zo graag. Het maakt mij niet uit hoe je eruitziet’. Ze heeft mij echt moeten leren om mezelf graag te zien”, vertelde ze in ‘MNM: Backseat Boys’.

Instagram Stories / jitskevandeveire
Instagram Stories / @marthelaureys

Het bericht Jitske Van de Veire en vriendin uit elkaar: “Dankjewel voor de mooie jaren” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels