HomeNieuwsEntertainmentJaloezie steekt de kop op in ‘De Bachelor’: «Dit is zo respectloos!»...

Jaloezie steekt de kop op in ‘De Bachelor’: «Dit is zo respectloos!» (video)

Tijdens een groepsdate krijgt vooral Phaedra aandacht van Fabrizio. Dat zorgt voor wrevel in de groep.

Dat Fabrizio een boontje heeft voor Phaedra, was meteen duidelijk toen hij haar als eerste kuste. De andere kandidates vinden het echter jammer dat Fabrizio niet meer moeite doet om ook hen te leren kennen. Dat werd al helemaal duidelijk tijdens een groepsdate. «Hij moet ook initiatief nemen. Ik vind niet dat wij alleen op hem af moeten stappen. Ik voel me ook niet meteen geroepen om het gesprek te verstoren», zucht Anna.

Nutteloos

Ook Dagmar betreurt dat Fabrizio enkel oog heeft voor Phaedra. «Je voelt dat hij naar één persoon trekt en dat is jammer omdat hij ons niet leert kennen op deze manier», klinkt het. Karina gaat zelfs nog een stapje verder in haar verontwaardiging. «Dit is zo respectloos. Ik weet niet wat het nut is om een groepsdate te hebben als je toch alleen maar met Phaedra wil optrekken», trekt ze van leer.

Kinderachtig

Phaedra denkt er op haar beurt het hare van. «Het is allemaal echt jaloezie. En om eerlijk te zijn ben ik hier precies in de crèche beland. Dat is echt niet normaal», lacht ze. Fabrizio legt de schuld dan weer bij de andere dames. «Uiteindelijk was er maar eentje die echt de moeite heeft gedaan om mijn aandacht te trekken. Persoonlijk vond ik dat dat Phaedra was. Dat groepje van vrouwen blijft bij elkaar in plaats van individueel een eigen persoonlijkheid te laten zien en hun kans te grijpen. We zitten hier allemaal voor één en dezelfde reden en iedereen is die reden vergeten», klinkt het.

‘De Bachelor’ is elke woensdag om 20.35u te bekijken op Play4.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/jaloezie-steekt-de-kop-op-de-bachelor-dit-zo-respectloos-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels