HomeNieuwsEntertainment‘How To Get Away With Murder’-actrice Karla Souza misbruikt door regisseur

‘How To Get Away With Murder’-actrice Karla Souza misbruikt door regisseur

Actrice Karla Souza heeft in een interview met de Spaanse zender ‘Español’ toegegeven dat ze misbruikt en verkracht is geweest door een regisseur. De actrice is bekend van de misdaadserie ‘How To Get Away With Murder’.

Het gaat om een opdringerige regisseur waarmee Souza aan de start haar carrière mee te maken kreeg. Ze stond hem toe om haar te kussen, maar hij ging verder. “Hij raakte me aan op manieren die ik niet wilde. Hij werd dan soms gewelddadig en ja, hij heeft me ook verkracht.”

Verschillende klachten

De regisseur, wiens naam ze in het interview niet noemt, ging zelfs zo ver dat hij een apart hotel boekte voor zichzelf en Souza. Hij zocht de actrice dan ’s nachts op en als ze niet op zijn avances inging, maakte hij haar het leven op de set erg moeilijk.

Het televisienetwerk waarmee de actrice destijds samenwerkte, heeft al gereageerd. Ze hebben elke vorm van contact met regisseur Gustavo Loza verbroken, omdat er verschillende klachten van seksueel misbruik tegen de man lopen. Souza wil niet bevestigen of het om Loza gaat.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels