HomeNieuwsEntertainmentHot Marijke bestolen en aangevallen door klant: «Hij wou zijn geld terug»

Hot Marijke bestolen en aangevallen door klant: «Hij wou zijn geld terug»

Vlaanderens bekendste prostituee Hot Marijke heeft een nare ervaring gehad met een klant. Ze werd naar eigen zeggen bestolen en aangevallen nadat de klant zijn geld terug wilde.

Hot Marijke doet haar verhaal op Instagram. De 35-jarige prostituee uit Knokke kreeg zondag te maken met een agressieve klant. De man wilde na bewezen diensten zijn geld terug, maar Hot Marijke ging daar niet mee akkoord. «Ik ben vanavond bestolen en aangevallen door een klant. Meneer wou zijn geld terug, ik zei dat dit niet mogelijk is (ik had mijn tijd gereserveerd)», vertelt ze.

Naar spoed

Vervolgens werd de klant agressief, stal hij al het geld dat ze in haar huis bewaarde en viel hij haar aan. Hot Marijke moest met verwondingen naar spoed. Ze heeft tevens aangifte gedaan bij de politie. «Dan werd hij agressief. Dus ik bel naar de politie van Knokke. Klant zag waar ik het geld bewaar en heeft dit toen allemaal genomen. Ik heb dit proberen te verhinderen en toen heeft hij mij een klop gegeven. Daarna heeft hij vliegensvlug zijn kleren aangedaan en vertrokken. PV is opgesteld en ik zit nu op spoed om mijn verwondingen te laten nakijken», besluit ze.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/hot-marijke-bestolen-en-aangevallen-door-klant-hij-wou-zijn-geld-terug

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels