HomeNieuwsEntertainmentHalle Berry ziet er plots helemaal anders uit: «Ik herkende je totaal...

Halle Berry ziet er plots helemaal anders uit: «Ik herkende je totaal niet» (foto)

De Amerikaanse actrice Halle Berry poseerde onlangs voor een advertentie van een gokkantoor. Ze verkleedde zich daarbij als de Egyptische koningin Cleopatra. Heel wat mensen herkenden haar bijna niet.

De 55-jarige actrice van onder meer ‘Catwoman’ en ‘Monster’s Ball’ is het gezicht van Caesars Sportsbook, een aanbieder van sportweddenschappen en casinospellen. In hun nieuwste reclamecampagne ontpopte ze zich tot de Egyptische koningin Cleopatra. Naast haar pronkt acteur J. B. Smoove als Julius Caesar.

Verbaasde volgers

Berry draagt een gouden gewaad en heeft een typische Cleopatra-pruik op. Daardoor is ze nauwelijks herkenbaar, zo vinden althans haar volgers. «Zalig! Ik moet toegeven dat ik je niet meteen herkende», «Ik dacht dat het één of ander model was. Ik kan amper geloven dat het Hally is», en «Ik herkende je helemaal niet», is de algemene teneur in de reacties.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/halle-berry-ziet-er-plots-helemaal-anders-uit-ik-herkende-je-totaal-niet-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels