HomeNieuwsEntertainmentGeorge Clooney staat in de schaduw van zijn vrouw

George Clooney staat in de schaduw van zijn vrouw

Op de trouw van Meghan Markle en prins Harry zijn heel wat celebrities de revue gepasseerd, zoals Oprah Winfrey en de Beckhams. Wanneer bekende koppels in het openbaar verschijnen, staat de vrouw vaak in de schaduw van haar partner. Daar wil Britse krant The Guardian iets aan doen. 

In berichtgeving over celeb-koppels wordt nogal eens kortzichtig omgesprongen met de beschrijving ‘vrouw van’. The Guardian gooide dat op Instagram over de andere boeg.

Instagramfoto

Het Britse medium plaatste zondag een foto op de sociaalnetwerksite van het echtpaar Clooney, dat de Royal Wedding bezocht. Met daarbij de tekst: “Internationaal mensenrechtenadvocaat Amal Clooney bij de #royalwedding. En haar echtgenoot was er ook bij.” Die echtgenoot is natuurlijk George Clooney, een bekende acteur en regisseur. Zijn naam wordt in de post en in het bijhorende online nieuwsbericht niet eens genoemd.

Girlpower

Veel mensen vinden dat een geweldig statement. De post werd talloze keren geliket en dook bij verschillende websites op als goed voorbeeld van girlpower en emancipatie.

Het bericht George Clooney staat in de schaduw van zijn vrouw verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels