HomeNieuwsEntertainmentGeen Sean Dhondt meer in ‘The Voice’: «Hij is aangebrand en betaalt...

Geen Sean Dhondt meer in ‘The Voice’: «Hij is aangebrand en betaalt daar nu het gelag voor»

Jarenlang was Sean Dhondt te zien als presentator of jurylid in ‘The Voice’ en ‘The Voice Kids’. Daar is nu een einde aan gekomen. Volgens VTM heeft dat niets met het sextingschandaal te maken, maar tv-criticus Jules heeft daar zijn twijfels bij.

Sean Dhondt was de afgelopen jaren niet van het scherm weg te slaan. Presentator in ‘The Voice’, jurylid bij ‘The Voice Kids’, ‘Liefde Voor Muziek’, ‘Een Echte Job’… Maar in september van 2020 raakte de 38-jarige zanger in een mediastorm verzeild toen naaktbeelden van onder andere hem de ronde deden op sociale media. Hij werd in de val gelokt door ene ‘Eveline’.

Fris en eigentijds

Nu, anderhalf jaar later, wordt hij in ‘The Voice’ vervangen door ‘Familie’-acteur Aaron Blommaert en ook in ‘The Voice Kids’ is er plots geen plaats meer voor hem. VTM blijft vaag over hun beslissing. «Het is te vroeg om daar iets concreets over te zeggen. Maar hij zal in de toekomst zeker nog te zien zijn op onze zenders. We bekijken elk seizoen hoe we het programma fris en eigentijds kunnen houden», lezen we in Dag Allemaal.

Imagoschade

Tv-criticus Jules Hanot is niet overtuigd van hun uitleg. «Ze zeggen bij VTM wel dat de zaak-Eveline er niets mee te maken heeft, maar Sean is aangebrand en betaalt daar nu het gelag voor. Hij is en blijft een vakman. Maar de volksgunst die Sean vroeger te beurt viel, is een pak minder geworden. Dat hij zo snel na zijn officiële scheiding van Allison al pronkte met zijn nieuw lief, heeft er ook geen goed aan gedaan. En na het interview met Allison rees de vraag of hij al tijdens hun huwelijk iets had met Maïthé. Zaken die zijn imago een flinke deuk hebben gegeven. Daar houden ze bij VTM rekening mee, al zullen ze dat niet snel toegeven», besluit hij.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/geen-sean-dhondt-meer-voice-hij-aangebrand-en-betaalt-daar-nu-het-gelag-voor

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels