Vind ons op

Zita

Fans van Madonna maken zich zorgen: «Mijn God, wat heb je jezelf aangedaan?» (foto)

Entertainment

Fans van Madonna maken zich zorgen: «Mijn God, wat heb je jezelf aangedaan?» (foto)

De Amerikaanse zangeres Madonna krijgt heel wat kritiek over zich na foto’s van op de Video Music Awards. Velen vinden dat ze er totaal niet meer naturel uitziet. «Ze moet leren accepteren dat ze ouder wordt», klinkt het.

Madonna opende zondagavond de uitreiking van de Video Music Awards van MTV. De 63-jarige zangeres deelde enkele foto’s van die avond op Instagram. Verschillende fans vermoeden echter dat ze heel wat aan haar gezicht en lichaam heeft laten sleutelen. Zo verdenken mensen haar ervan een butt lift en borstvergroting te hebben ondergaan. Ook aan haar gezicht zou volgens hen gewerkt geweest zijn. Zo zou ze valse wimpers en opgespoten lippen hebben, en lijkt ze niet vies te zijn van botox.

Onherkenbaar

Heel wat fans betreuren het feit dat ze er op die manier jong probeert uit te blijven zien. “Ik vond haar vroeger echt mooi, maar nu niet meer. Het is jammer om te zien dat ze haar ouderdom niet kan accepteren. Ze was veel mooier vóór haar plastische chirurgie. Ze heeft het recht om te doen wat ze wil, maar plastische chirurgie ziet er op je 63ste nogal belachelijk uit”, “Mijn God, wat heb je jezelf aangedaan?”, “Ik herken haar niet meer” en “Ze moet leren accepteren dat ze ouder wordt”, lezen we onder meer in de reacties.

Ook de Britse journalist Piers Morgan is niet mals voor haar. “Tenenkrommend”, reageert hij droogjes op enkele foto’s van de VMA’s.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/fans-van-madonna-maken-zich-zorgen-mijn-god-wat-heb-je-jezelf-aangedaan-foto

Meer in Entertainment

To Top