HomeNieuwsEntertainmentEline De Munck deelt voor het eerst foto met haar nieuwe vriend

Eline De Munck deelt voor het eerst foto met haar nieuwe vriend

Eline De Munck pronkt voor het eerst samen op de foto met haar kersverse vriend Michaël R. Roskam. En of het dikke liefde is!

Begin februari raakte bekend dat Eline De Munck, na twee jaar single te zijn, een relatie heeft met ‘Rundskop’-regisseur Michaël R. Roskam (48). De 33-jarige oprichtster van het brillenmerk ‘Odette Lunettes’ hield haar liefdesleven tot nog toe uit de spotlights, maar nu zien we het verliefde stel eindelijk eens samen op de foto. «Liefde van mijn leven», schrijft ze erbij.

Serieuze relatie

Hopelijk kunnen ze elkaar nu wat vaker zien, want de afgelopen maanden vertoefde Roskam in New Orleans voor de opnames van de nieuwe crimireeks ‘In With the Devil’. Dat het menens is voor Eline, blijkt tevens uit een eerder interview. «Ik ben zachter en minder op mezelf gericht. Het gaat niet meer allemaal over mij. In mijn vorige relaties dacht ik altijd: ik moet dit nog doen, en dat nog… Als ik een vriend had, kon die niet anders dan zich schikken naar mijn leven. Die fout ga ik niet meer maken. Het gaat niet om mij, het gaat om ons», vertelde ze in Het Laatste Nieuws.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels