HomeNieuwsEntertainmentDziubi uit ‘Blind getrouwd’ reageert voor het eerst op breuk met Brecht:...

Dziubi uit ‘Blind getrouwd’ reageert voor het eerst op breuk met Brecht: «Dat kon hij me niet helemaal geven»

Dziubi Steenbergen, die vorig jaar in ‘Blind Getrouwd’ gekoppeld werd aan Brecht, praat in een openhartig interview over het einde van hun relatie. «Het is geen makkelijke beslissing geweest», klinkt het.

Dziubi en Brecht waren samen met Florence en Jiri het enige koppel dat heelhuids uit het ‘Blind Getrouwd’-experiment kwam. Ook de kijkers hadden er goede hoop op dat hun huwelijk weleens voor altijd kon zijn. In april lieten ze echter weten dat hun relatie over & out was.

Geen perfecte match

Nu geeft ook Dziubi een eerste reactie op hun stukgelopen avontuur. «Het is inderdaad geen makkelijke beslissing geweest, maar we zijn na verschillende diepe gesprekken tot het besluit gekomen dat we toch niet honderd procent matchten, en dat Brecht me niet helemaal kon geven wat ik van een relatie verwacht. Ook de afstand speelde ons parten, Brecht woont in Gent, ik in Antwerpen en verhuizen was voor geen van ons beiden evident. Onze families waren enthousiast over ons huwelijk, dus het was niet fijn om hen te moeten vertellen dat we uit elkaar gingen. Maar we hebben open en volwassen gecommuniceerd met onze ouders, ze begrepen het wel», legt hij uit in Dag Allemaal.

Interesse van andere mannen

De 29-jarige marketingmanager staat wel terug open voor de liefde. «Goh, ik ben op zoek naar een toffe gast, iemand met gelijke waarden en normen. Daar ben ik de voorbije maanden achtergekomen. Maar het is niet dat ik nu voortdurend op zoek ben, ik amuseer me: ik ben al een paar keer op reis geweest, ga af en toe naar een evenement zoals de première van Cirque du Soleil waar ik Jana mee naartoe gevraagd had als date. Ze zei dat haar nieuwe vriend er geen probleem mee had, omdat hij wel weet dat ik geen concurrentie ben voor hem. (lachje) Maar mijn hoofd staat nog niet echt naar daten. Als gevolg van mijn deelname aan ‘Blind Getrouwd’ krijg ik af en toe berichtjes van mannen. Maar daar heb ik geen behoefte aan. En nog eens meedoen aan een datingprogramma? Nee, daar pas ik voor. Als ik opnieuw ga daten, zal het zonder camera’s en media-aandacht zijn», klinkt het.

Reünie

Spijt heeft Dziubi absoluut niet van zijn deelname aan ‘Blind Getrouwd’. «De trouwring ga ik inkaderen, die herinnering zal ik altijd koesteren. Het is jammer dat ons huwelijk niet heeft standgehouden, maar ik heb er vrienden voor het leven aan overgehouden. Deze week houden we nog een reünie met alle kandidaten van ons seizoen, thuis bij Florence. Maar dat zal zeker niet awkward zijn. Er is geen kwaad bloed tussen Brecht en mij. Ik vind zijn nieuwe kapsel trouwens heel tof, al vond ik zijn krullen ook mooi», besluit hij.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/dziubi-uit-blind-getrouwd-reageert-voor-het-eerst-op-breuk-met-brecht-dat-kon-hij-me-niet-helemaal-geven

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels