HomeNieuwsEntertainmentDjango uit ‘De Bachelorette’ deelt liefdevolle foto met nieuwe vriendin: «Veel geluk...

Django uit ‘De Bachelorette’ deelt liefdevolle foto met nieuwe vriendin: «Veel geluk samen!»

Django Grimmonprez, die we nog kennen uit ‘De Bachelorette’, heeft de liefde opnieuw gevonden. Hij deelde een innige foto met zijn nieuwe aanwinst op Instagram.

Twee jaar geleden probeerde Django Grimmonprez het hart van Elke Clijsters te veroveren in ‘De Bachelorette’. Hij schopte het tot de laatste drie, maar uiteindelijk ging Ivan met Elke naar huis. Django vond niet lang daarna dan toch de liefde, onrechtstreeks door het programma. Laura had hem immers op televisie gezien en nam contact met hem op via social media. Ze waren een tijdlang een koppel, maar hun verhaal bleef niet duren.

Kusfoto

Sinds enkele maanden heeft de 41-jarige osteopaat uit Klerken een relatie met Justine Verhelst, een 24-jarige digitaal ontwikkelaar uit Langemark. Hij deelde op Instagram een kiekje waarop de tortelduifjes al kussend te zien zijn. Hij plaatste er drie hartjes bij, zij maakte met «Liefde van mijn leven» duidelijk dat het menens is.

Gegund

Zijn volgers zijn erg blij voor hem. «Oooh hoe mooi, het is je zo gegund», «Proficiat», en «Heel veel geluk samen!», klinkt het enthousiast in de reacties.

Instagram / @osteodjango
 

Facebook –

Wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/django-uit-de-bachelorette-deelt-liefdevolle-foto-met-nieuwe-vriendin-veel-geluk-samen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels