HomeNieuwsEntertainmentDit kan je verwachten tijdens de seizoensfinale van ‘Thuis’

Dit kan je verwachten tijdens de seizoensfinale van ‘Thuis’

De seizoensfinale van Thuis staat voor de deur. Vanavond om iets over acht zullen de vele fans op het puntje van hun stoel zitten om te weten te komen wat er met hun favoriete personages zal gebeuren.

Zoals gewoonlijk leiden alle verhaallijnen in Thuis naar één grote climax in de seizoensfinale. Deze week bouwden de spanningen al op. Maar wat er vanavond precies te gebeuren staat, is tot nu toe een raadsel. Wij wagen een gokje.

Waldek en Mayra

De belangrijkste verhaallijn is zonder twijfel die over Waldek en Mayra en ‘hun’ dochtertje Zoë. Trouwe kijkers weten al lang dat de twee niet de biologische ouders van het kind zijn. Mayra verwisselde enkele maanden geleden namelijk haar baby in het ziekenhuis. Afgelopen week ontdekte Waldek dat hij niet de vader is. De VRT bevestigde dat Mayra de serie zal verlaten. Zal de laatste aflevering een dramatisch einde kennen? Of verhuist Mayra eenvoudigweg naar haar vader in Kaapverdië? En… neemt ze de baby mee of niet?

Onverwachte wendingen

Zoals gewoonlijk zal de seizoensfinale vol cliffhangers en plottwists zitten. Toch zien de trouwe fans veel verhaallijnen mijlenver aankomen. Zo zal er waarschijnlijk iets gebeuren met puber Stan, wiens respectloze gedrag de spuigaten uitloopt. De lunchdate van Steven en Rosa zal ook tot spanningen leiden. Zeker nu advocate Karin Baert haar liefdesrivale het restaurant zag binnenstappen.

Ontsnappingspoging?

Op Facebook hebben de makers van ‘Thuis’ hints gegeven over enkele onverwachte wendingen. Zo werd er een foto gepost van Britney, de dochter van Eddy en Nancy, die iets onverwachts ziet in een auto. Misschien wel Julia die uit de psychiatrische instelling is ontsnapt? Zwemfanaat Joren zal bekennen dat hij een grote fout gemaakt heeft. Heeft hij te traag gezwommen? Of heeft hij iets te maken met de dood van Maarten, Emma haar klasgenoot? De antwoorden komen we hopelijk vanavond in een dubbelaflevering te weten.

Het bericht Dit kan je verwachten tijdens de seizoensfinale van ‘Thuis’ verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels