HomeNieuwsEntertainmentDisney’s langverwachte ‘Obi-Wan Kenobi’ krijgt eerste trailer (VIDEO)

Disney’s langverwachte ‘Obi-Wan Kenobi’ krijgt eerste trailer (VIDEO)

Disney lanceerde gisteren de trailer voor de nieuwe ‘Star Wars’-serie, ‘Obi-Wan Kenobi’. De reeks zal vanaf 25 mei te zien zijn op Disney+. In de serie zullen enkele acteurs uit de originele films hun oude rollen hernemen.

‘Star Wars’-fans werden door Disney beloond toen de filmdistributeur de eerste trailer van de nieuwe ‘Obi-Wan Kenobi’-serie online plaatste. In de teaser is te zien wat we van de miniserie met zes afleveringen kunnen verwachten.

Oude bekenden

De rol van Obi Wan wordt vertolkt door Ewan McGregor, hij speelde zo’n zeventien jaar geleden ook al eens de iconische Jedi Knight in ‘Star Wars Episode lll: Revenge of the Sith’. Naast McGregor zal ook de Canadese Hayden Christensen als Darth Vader opnieuw in het programma verschijnen.

De reeks pikt de draad weer op waar de film ‘Star Wars Episode lll: Revenge of the Sith’ met McGregor ophield. Hierin was te zien hoe Obi-Wan een geïsoleerd leven leidde op Tatooine en op de jonge Luke Skywalker lette. De nieuwe avonturen van de Jedi zijn vanaf 25 mei te volgen op Disney+.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/disneys-langverwachte-obi-wan-kenobi-krijgt-eerste-trailer-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels