Vind ons op

Zita

Dieven gaan aan de haal met half miljoen dollar aan spullen van Alex Rodriguez

Entertainment

Dieven gaan aan de haal met half miljoen dollar aan spullen van Alex Rodriguez

Het zit Alex Rodriguez niet mee. De verloofde van Jennifer Lopez is een half miljoen dollar armer nadat dieven zijn auto bestolen. Hun buit bestond voornamelijk uit sieraden en elektronica. Dat meldt The San Francisco Chronicle.

Alex Rodriguez bevond zich zondag in San Francisco waar hij voor het Amerikaanse sportkanaal ESPN verslag deed van een honkbalwedstrijd van de San Francisco Giants. Na afloop ging J-Lo’s wederhelft tussen negen en elf uur ’s avonds eten met zijn collega’s in een nabijgelegen restaurant. Dat etentje brak de voormalige honkbalspeler zuur op. Enkele dieven besloten in die tijd immers zijn huurauto open te breken. Volgens een politieman gingen ze aan de haal met onder meer een laptop, een camera en tal van juwelen. De buit heeft een waarde van maar liefst 500.000 dollar (445.613 euro), al noemt een woordvoerder van Rodriguez dit bedrag “enorm overdreven”.

Sentimentele waarde

De politie heeft de zaak intussen vertrouwelijk gemaakt om het aantal betrokken personen zoveel mogelijk te beperken. Hoewel de politie van San Francisco wegens privacyredenen de naam van het slachtoffer niet vrij mag geven, bevestigden verschillende bronnen dat het wel degelijk om Rodriguez gaat. A-Rod laat het tijdschrift People weten dat hij de diefstal voornamelijk betreurt omdat er heel wat spullen met sentimentele waarde werden meegenomen. “Ik ben bedroefd dat een aantal persoonlijke en onvervangbare items werden gestolen. Ik put moed uit het feit dat de politie beeldmateriaal van beveiligingscamera’s in handen heeft gekregen en dat ze er alles aan doen om de dieven te vatten”, stelt Rodriguez hoopvol.

Het bericht Dieven gaan aan de haal met half miljoen dollar aan spullen van Alex Rodriguez verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top