Vind ons op

Zita

Deze ‘K2 zoekt K3’-kandidate weigerde drie keer om mee te doen aan Temptation Island

Entertainment

Deze ‘K2 zoekt K3’-kandidate weigerde drie keer om mee te doen aan Temptation Island

Voormalig ‘K2 zoekt K3’-kandidate Amy Courtens heeft drie keer de vraag gekregen om mee te doen aan Temptation Island. Maar dat heeft ze telkens opnieuw geweigerd. “Ik word daar elk jaar voor gevraagd”, vertelt Courtens in een Instagram-Live-video.

Het had geen haar gescheeld of Vlaanderen had Amy Courtens niet via de ‘K2 zoekt K3’-wedstrijd leren kennen, maar wel via Temptation Island. “Ik ben daar al drie keer voor gevraagd. Eén keer als verleidster, en twee keer om als koppel mee te doen”, vertelt de Vlaams-Brabantse.

Courtens was voor haar deelname aan ‘K2 zoekt K3’ niet van plan om deel te nemen en die keuze blijft ook na de zangwedstrijd dezelfde. “Geen problemen met mensen die er wel ‘ja’ op zeggen, maar dat gaat niet gebeuren. Dat ben ik niet”, aldus de ‘K2 zoekt K3’-finaliste.

Tweede plaats

De 25-jarige Courtens haalde het nét niet van de Nederlandse Julia Boschman, die sinds enkele weken het nieuwe K3’tje is. Hoewel ze als tweede eindigde, bleef Amy niet bij de pakken zitten. In een interview na de finale vertelde ze strijdvaardig aan VRTnws “dat ze nog steeds in de showbizz wil terechtkomen.” Zien we Amy binnenkort ergens terug op het scherm?

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/deze-k2-zoekt-k3-kandidate-weigerde-drie-keer-om-mee-te-doen-aan-temptation-island

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top