HomeNieuwsEntertainmentDeze ‘Blind Getrouwd’-deelnemer zou zich opnieuw willen inschrijven: «Zot genoeg om dat...

Deze ‘Blind Getrouwd’-deelnemer zou zich opnieuw willen inschrijven: «Zot genoeg om dat te doen»

Ook al was zijn ‘Blind Getrouwd’-avontuur er eentje in mineur, toch zou Joren Dumont het nog eens willen overdoen. Eén belangrijk detail houdt hem echter tegen…

Vorig jaar werd Joren Dumont in ‘Blind Getrouwd’ gekoppeld aan Lien, maar al snel bleek dat het niets zou worden tussen de twee. Bij het beslissingsmoment besloten ze dan ook niet onverwacht om elk hun eigen weg te gaan. Bij Brecht en Dziubi was dat anders: zij bleven getrouwd, maar gingen in april van dit jaar dan toch uit elkaar. «Dat is een ander parcours geweest hé, zij zijn nog een tijd getrouwd gebleven, wij niet», reageert Joren daarop in Dag Allemaal. «Bij hen was het echt een relatiebreuk, bij ons een niet gelukt experiment. En toch: het komt binnen. Ons huwelijk was officieel, al denken sommige mensen nog altijd dat het maar schijn is. Dus als het niet lukt is dat een domper. Toch was het een ongelooflijke ervaring. Mocht het niet officieel zijn, ik zou mij meteen nog eens inschrijven», klinkt het.

Hoekje af

En ja, dat meent hij. «Maar dat kan ik mijn moeder niet aandoen. ‘Zeg, haal je kleedje nog eens uit de kast.’ (lachje) Daarvoor is de impact te groot. Maar zelf ben ik zot genoeg om zoiets te doen», lacht hij, om dat laatste vervolgens te verduidelijken. «Laten we zeggen dat er een gezonde hoek af moet zijn. Anderzijds, je kan je niet voorstellen hoe goed je begeleid wordt. Die hele productieploeg is top, ik heb er vrienden en vriendinnen aan overgehouden. Van de cameraman tot de schminkster op het trouwfeest met wie ik onlangs nog een cocktail heb gedronken op het strand van Oostende», aldus Joren.

Open voor de liefde

De 37-jarige Field Sales Manager had onlangs iets kort met iemand, maar inmiddels is hij weer single. Interesse is er naar eigen zeggen genoeg, maar voorlopig leverde dat niets op. «Ja, ik word af en toe aangesproken en krijg wel eens berichtjes via Instagram. Voor mij is het belangrijker dat ze mij innerlijk een schone mens vinden. Veel mensen denken dat ik rap van ‘t straat ga zijn, maar ik moest écht even tijd voor mezelf maken. Al voel ik dat ik er nu wel klaar voor ben en er zin in heb», besluit hij.

Instagram CkrIqRRrko7


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/deze-blind-getrouwd-deelnemer-zou-zich-opnieuw-willen-inschrijven-zot-genoeg-om-dat-te-doen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels