HomeNieuwsEntertainmentDerde seizoen van Chateau Meiland komt er wel degelijk

Derde seizoen van Chateau Meiland komt er wel degelijk

‘Chateau Meiland’, het populaire VIJF-programma over een Nederlandse familie die een bed & breakfast in Frankrijk uitbaat, krijgt een derde seizoen. Dat heeft pater familias Martien Meiland op Facebook laten weten. Producent Talpa wil het nieuws nog niet bevestigen.

De flamboyante Martien Meiland liet deze week in de Nederlandse talkshow ‘Pauw’ nog verstaan dat een derde seizoen van het kijkcijferkanon wel in de pijpleiding moet zitten. “Het móet toch wel?”, zei hij. “Het is hartstikke leuk om succes te hebben. We genieten daarvan. Ik vind het enig om in Nederland fans te ontmoeten. We horen overal: ‘Wijnen, wijnen!’. En als het volgend jaar over is, is het ook prima, want dan gaat het leven gewoon door. Zo is het toch?”

Op Facebook is hij nu een stuk zekerder: “Seizoen drie komt er gewoon!” Maar zo zeker is het voor Talpa nog niet, klinkt het. “Voorlopig is de familie dus nog volop te zien bij ons en zodra er iets over plannen in 2020 te melden is, dan laten we dit vanuit SBS6 weten”, luidt het bij het productiehuis.

Eindejaarspecials

Voorlopig ligt de focus op de kerstuitzendingen, aldus een woordvoerster van Talpa. De eerste aflevering van ‘Kerst op Chateau Meiland’ werd maandag in Nederland uitgezonden. Ruim één miljoen kijkers keken rechtstreeks hoe het gezin hun chateau Marillaux in de kerstsferen brengt, gevolgd door 949.000 kijkers via uitgesteld relaas.

Op 23 en 24 december worden de laatste kerstafleveringen uitgezonden. Op 30 december volgt dan de oudejaarsspecial ‘Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland’. Bij ons wordt de kerstspecial in twee delen uitgezonden. Het eerste deel kijk je op 25 december om 20u35 op VIJF. Op 1 januari kan je genieten van deel twee

Het bericht Derde seizoen van Chateau Meiland komt er wel degelijk verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels