HomeNieuwsEntertainmentDaarom vertelde Mila Kunis jarenlang dat ze Russisch was (video)

Daarom vertelde Mila Kunis jarenlang dat ze Russisch was (video)

Actrice Mila Kunis werd geboren in Oekraïne, maar zei jarenlang dat ze Russisch was. Dat heeft ze gezegd tijdens een interview met ‘Conversations Above The Noise’. En blijkbaar had ze een goede reden om dat leugentje om bestwil te maken.

Kunis werd geboren in Oekraïne, maar vluchtte in 1991 met haar gezin naar de Verenigde Staten toen ze zeven was. In een gesprek met Maria Shriver vertelt ze dat ze vaak door vrienden en kennissen bestempeld werd als «erg Oost-Europees». «Dat begreep ik niet! Ik ben zo duidelijk van Los Angeles, in hart en ziel.» Haar Oekraïense roots voelden zelfs «irrelevant» aan, ondanks dat ze regelmatig het land bezocht en er vrienden had.

20 miljoen

«In het begin zei ik nog dat ik uit Oekraïne kwam, maar ik kreeg steeds de vraag waar dat lag. En dan moest ik het aanduiden op de kaart. Dat werd erg vermoeiend.» Toen ze merkte dat mensen wel wisten waar Rusland lag, vertelde ze dan maar dat ze Russisch was. Ze maakte wel meteen duidelijk dat ze dat nu nooit meer zou doen: «Hell no! Ik ben Oekraïens.»


«Toen ik het nieuws over de Russische invasie in Oekraïne hoorde, voelde het alsof er een stuk uit mijn hart gerukt werd. Het was een erg bizar gevoel.» Kunis zamelde intussen al 20 miljoen dollar in met haar man en acteur Ashton Kutcher voor slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/daarom-vertelde-mila-kunis-jarenlang-dat-ze-russisch-was-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels