HomeNieuwsEntertainment‘Casa de Papel’: Alison en Denver nu ook officieel samen

‘Casa de Papel’: Alison en Denver nu ook officieel samen

Maria Pedraza (Alison) en Jaime Lorente (Denver) hebben van fictie realiteit gemaakt. Via een foto op Instagram hebben de twee Spaanse acteurs hun relatie officieel bekend gemaakt. Ze werden al een tijdje vaak samen gespot.

Hoewel in de serie Denver enkel oog heeft voor de wulpse Monica, is de realiteit enigszins anders. Gijzelnemer Denver en gijzelaar Alison Parker zijn met de onderstaande foto voor het eerst publiekelijk als koppel naar buiten gekomen.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Te sigo soñando

Une publication partagée par Maria Pedraza (@mariapedraza_) le

Elite 

De vonk sloeg volgens het Spaande magazine Cuore over tijdens de opnames voor de nieuwe Spaanse serie Élite. Daarin spelen de acteurs twee geliefden.

Op sociale media verschenen de laatste maanden al heet wat intieme foto’s van het tweetal, maar vooral ter promotie van de serie. “Niets aan de hand”, klonk het toen. Wat velen op dat moment al dachten, is nu ook 100 procent zeker.

Naar verluidt zouden de twee al samen zijn sinds het einde van de opnames van ‘Casa de Papel’. In september 2019 zal het derde seizoen daarvan op Netflix gedropt worden.

Het bericht ‘Casa de Papel’: Alison en Denver nu ook officieel samen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels