HomeNieuwsEntertainment‘Boer zkt Vrouw’ komt terug en trekt op reis

‘Boer zkt Vrouw’ komt terug en trekt op reis

Bijna drie jaar na de laatste aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’ komt VTM met een nieuw seizoen. Het programma gaat op zoek naar een lief voor boeren die in het buitenland wonen.

Zo zal presentatrice Dina Tersago dit keer niet binnen de Belgische grenzen blijven. De kersverse mama wordt vergezeld door niemand minder dan An Lemmens.

Vier continenten

Tijdens dat internationaal avontuur volgen we vijf Vlaamse boeren verspreid over vier continenten die op zoek zijn naar een Vlaams lief. De boeren ruilden hun kleine boerderij in België om voor een grote onderneming in het buitenland. Hierdoor is het elfde seizoen meer dan ooit gericht op avontuur en moeten de dames dus ook avontuurlijk zijn aangelegd. Daarnaast is het belangrijk dat de vrouwen het helemaal zien zitten om naar het buitenland te verhuizen.

Cupido heeft er zin in

De twee VTM-gezichten die voor Cupido zullen spelen, hebben er alvast erg veel zin in. Zo is Dina Tersago er van overtuigd dat de internationale zoektocht geweldige verhalen zal opleveren. An Lemmens is naar eigen zeggen een grote fan van het programma en erg trots dat zij de presentatie mee in handen mag nemen. In het voorjaar verschijnt er een speciale ‘oproepaflevering’ waarin de vijf boeren zullen voorgesteld worden.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels