HomeNieuwsEntertainment‘Blind Gekocht’ neemt alweer afscheid van bekend gezicht: "Ik ga u zo...

‘Blind Gekocht’ neemt alweer afscheid van bekend gezicht: “Ik ga u zo hard missen!”

Spijtig nieuws voor de fans van ‘Blind Gekocht’. Na Bart en Béa zullen we ook interieurarchitecte Kelly Claessens niet meer te zien krijgen in het nieuwe seizoen van het populaire televisieprogramma.

Helaas, in het zesde seizoen van ‘Blind Gekocht’ verdwijnt na interieurarchitect Bart Appeltans (41) en makelaar Béa Vandendael (58) nu ook interieurarchitecte Kelly Claessens (41). Dat kondigde de ‘queen of colour’ zelf aan op Instagram. «Drie jaar lang heb ik een fantastische tijd gehad met ‘Blind Gekocht’. Ik heb geweldige mensen leren kennen en ik heb zoveel mogen betekenen voor gezinnen die mij echt nodig hadden», klinkt het.

Nieuwe uitdagende projecten

De sympathieke brunette wil zich focussen op haar eigen projecten. «Na deze drie jaar is het voor mij nu tijd voor vernieuwing. Als ‘queen of colour’, zoals Jani het zo mooi zegt, ben ik klaar om nieuwe en opwindende projecten in de interieurwereld te lanceren. Er staan veel nieuwe uitdagende projecten op mijn agenda als interieurexperte en helaas is het momenteel niet haalbaar om deze allemaal te combineren met de drukke planning van ‘Blind Gekocht’. Dank allemaal voor jullie enthousiasme, en tot snel voor meer interieur-avontuur!», aldus Kelly. Wie haar opvolger wordt, komen we binnenkort pas te weten.

Gemis

«Ik ga u zo hard missen! Veel succes, lieverd. Love you very much», reageert presentator Jani Kazaltzis op haar bericht. Ook haar volgers vinden haar vertrek jammer, maar wensen haar veel succes in de toekomst. «Oh, wat een gemis! Veel succes met al je verdere plannen!», «Er komt een moment dat je moet kiezen. Veel kijkers gaan je missen. Veel succes met je nieuwe projecten», en «Oh! Succes, maar jouw kleurgebruik in de huizen was de max», luidt het onder meer.

Instagram CyNiyCgtLlb


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/blind-gekocht-neemt-alweer-afscheid-van-bekend-gezicht-ik-ga-u-zo-hard-missen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels