HomeNieuwsEntertainmentBlac Chyna gooit met kinderwagen tijdens woedeuitbarsting

Blac Chyna gooit met kinderwagen tijdens woedeuitbarsting

Er zijn nogal ophefmakende beelden over Blac Chyna online verschenen. Op de filmpjes is te zien hoe de 29-jarige Amerikaanse met een speelgoedwagen gooit.

Blac Chyna heeft er een bewogen weekend opzitten. De ex van Rob Kardashian was op uitstap naar het pretpark Six Flags, toen ze plots volledig door het lint ging. Op sociale media zijn zelfs beelden verschenen waarin te zien is hoe ze een roze speelgoedwagen door de lucht probeert te smijten.

Blac Chyna reageert op Instagram op het incident
Instagram / Blac Chyna

Het is niet duidelijk wat er zich afspeelde, maar achteraf deed de Amerikaanse realityster haar kant van het verhaal uit de doeken. “Wereldberoemd zijn is al moeilijk genoeg. Als een wildvreemde dan plots dichtbij komt en je kind aanraakt, kan dat de druppel zijn”, vertelt ze op Instagram. De kans is dus groot dat iemand toenadering zocht tot haar dochtertje Dream Kardashian.

“Maar dat wil niet zeggen dat ik geweld goed wil praten of dat ik een gewelddadig persoon ben”, besluit Chyna. “Wel wil ik alle moeders die hun kinderen koste wat het kost willen beschermen een hart onder de riem steken.”

Het bericht Blac Chyna gooit met kinderwagen tijdens woedeuitbarsting verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels