HomeNieuwsEntertainmentBig Brother veilt deze persoonlijke items van bewoners voor het goede doel

Big Brother veilt deze persoonlijke items van bewoners voor het goede doel

Wil jij graag het kusjeshemd van Salar met immuniteitspin, het roze pak van Nawel of het lievelingsshirt van Tobias in huis halen? Dan heb je geluk! De bewoners uit het Big Brotherhuis veilen hun persoonlijke items ten voordele van de Belgische en Nederlandse Voedselbank. Bieden kan nog tot zaterdag 12 uur op Vakantieveilingen.be.

Gisteren konden de kijkers van Big Brother ontdekken welke persoonlijke items de bewoners veilen. Bewoonster Nouchine geeft de trui van haar vriend weg, waarin ze in het huis al veel heeft gehuild, gelachen en getroost. Julio veilt zijn ketting waaruit hij veel kracht en energie haalt. De items betekenen veel voor de bewoners, maar ze staan alles graag af om zo de Voedselbank te steunen.

Say what?

De veiling kwam gisterenavond na de aflevering online. Sindsdien zijn er al veel mensen die hun kans hebben gewaagd om zo hun gewilde item te scoren. Het kusjeshemd van Salar en het roze pak van Nawel zijn het populairst. Bij deze twee items is het hoogste bod respectievelijk 6.000 en 5.200 euro. In totaal brengt de veiling nu al zo’n 14.700 euro op. Bieden kan nog tot zaterdagmiddag.

Veel reactie

Op Twitter reageren de Big Brotherkijkers verbaasd op de hoge boden. «6.000 euro voor een hemd? Salar, ik vind je fantastisch, maar ik ga niet de helft van mijn spaargeld besteden aan je shirt» en «Ik hoop dat de mensen die bieden op Vakantieveilingen beseffen dat ze ook écht moeten betalen als ze het hoogste bod uitbrengen», reageren ze.

Gelukkig kunnen de Twitteraars ook lachen met de veiling. De veiling lijkt even spannend als het realityprogramma zelf. Zo volgen de Twitteraars de veiling nauw op de voet en genieten ze van de strijd tussen bieders Shauni, Anita, Bas en Lisette. De vele memes zorgen voor een goede dosis amusement op het sociale platform. «Jullie zijn iconisch met deze veiling. Ik ga helemaal stuk met de reacties op Team Bas en Team Anita!», klonk het.




Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/big-brother-veilt-deze-persoonlijke-items-van-bewoners-voor-het-goede-doel

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels