HomeNieuwsEntertainment'BGT'-jurylid Amanda Holden kijkt met deze prachtige bikinifoto uit naar betere tijden....

‘BGT’-jurylid Amanda Holden kijkt met deze prachtige bikinifoto uit naar betere tijden. Fans lovend: “Wat een figuur!” (foto)

Ook ‘Britain’s Got Talent’-jurylid Amanda Holden kan, net als velen, niet wachten op een trip naar zonnigere oorden.

Niet dat het in ’t Verenigd Koninkrijk zo’n grijs weer is dezer dagen. Ook daar doet de zon aardig haar best. Dat blijkt uit de tekst die Amanda bij onderstaande bikinifoto van vroeger plaatst.

“Ik geniet van de zon in ons glorieuze Verenigd Koninkrijk dit weekend”, laat ze aan haar 1.7 miljoen volgers op Instagram weten. “Ik begin daardoor zelfs te dromen van verre landen”, gaat ze verder. “Wanneer alles terug veilig is”, besluit ze. Met de hashtag ‘#comeonBoris’, die ze ook nog bij haar beschrijving plaatste, geeft ze de premier van haar land nog een spreekwoordelijk duwtje in de rug.

“Wat een figuur!”

Fans waren er, wat had je gedacht, uiteraard als de kippen bij om te reageren om Amanda’s post. “Wauw Amanda, je ziet er prachtig uit”, laat een volger weten. “Zo mooi”, klinkt het verder nog. “Wat een figuur”, besluit een laatste fan nog. Hoog tijd, denken we dan, om eens een kijkje te nemen:

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels