HomeNieuwsEntertainmentBart Peeters en Nora Gharib brengen muzikale ‘Droomfabriek’ naar één

Bart Peeters en Nora Gharib brengen muzikale ‘Droomfabriek’ naar één

‘De droomfabriek’ verschijnt binnenkort weer op de buis, al is het in een nieuw muzikaal jasje. Éen lanceert in het najaar ‘Merci voor de muziek’, een programma waarin Bart Peeters en Nora Gharib aan de hand van muziek mensen de dag van hun leven zullen bezorgen.

Mensen troosten, helpen of bedanken, dat is het doel van ‘Merci voor de muziek’. In het nieuwe programma van één zullen Bart Peeters en Nora Gharib onbekende mensen op vraag van hun vrienden en familie verrassen. Uit de opnames die al gedraaid werden, blijkt dat we daarbij mogen denken aan bijvoorbeeld een volgelopen casino van Oostende voor een amateurzangeres. “In elke aflevering zullen we een plezante verrassing hebben én de emotionele toer opgaan, en we halen ook erg straffe stoten uit”, vertellen de twee aan Het Laatste Nieuws. Het programma zal in het najaar te zien zijn.

Ontdekt door K3

Bart Peeters is geen onbekende met het format. Hij presenteerde tussen 1992 en 1997 mee ‘De droomfabriek’, waarin Peeters de dromen van mensen probeerde waar te maken. Daarnaast is muziek een passie van hem. Peeters brak door als lid van The Radios en kende daarna nog succes met The Clement Peerens Explosition en met zijn soloproject.

Nora Gharib liet voor het eerst van zich horen toen ze bij de laatste kandidaten was in ‘K3 zoekt K3’. Onder andere Adil El Arbi en Bilal Fallah merkten haar op en gaven Gharib een rol in hun kassasucces ‘Patser’. Recent ging de actrice nog samen met Tom De Cock van MNM op zoek naar ‘De Strafste School’ en binnenkort is ze te zien in de één-reeks ‘Black-out’.

Het bericht Bart Peeters en Nora Gharib brengen muzikale ‘Droomfabriek’ naar één verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels