HomeNieuwsEntertainmentAngelina Jolie legt uit hoe ze haar huwelijk met Brad Pitt probeerde...

Angelina Jolie legt uit hoe ze haar huwelijk met Brad Pitt probeerde te redden

Angelina Jolie en Brad Pitt zijn ondertussen al meer dan een jaar uit elkaar. Nu vertelt de actrice hoe ze haar huwelijk heeft proberen redden.

Het Hollywoordkoppel was twaalf jaar samen, waarvan twee getrouwd. Voor de actrice was het niet gemakkelijk om de lange relatie zomaar op te geven. Blijkbaar heeft ze zelfs nog geprobeerd om opnieuw leven in haar huwelijk te blazen.

Werk

Ze haalde haar inspiratie op de set van ‘Mr. and Mrs. Smith’, waar de vonk was overgeslagen tussen de twee sterren. “Samenwerken lukte bij ons erg goed”, zo begint Jolie haar verhaal in The Hollywood Reporter. “Daarom wilde ik opnieuw iets serieus doen met ons tweetjes. Ik dacht dat dat een goede manier was om te communiceren”, voegde de actrice er aan toe.

In 2015 regisseerde ze de film ‘By The Sea’, waar het koppel ook de hoofdrol in speelde. Hoewel dat een positieve ervaring was, kon het de afstand die tussen hen was gegroeid niet overbruggen. Een jaar later vroegen ze de scheiding aan, maar de papieren zijn nog niet ondertekend.

Geen gemakkelijk leven

De voorbije tien jaar heeft het koppel een moeilijke tijd doorgemaakt. Zo verloor Jolie haar moeder, onderging ze een dubbele borstamputatie en moest ze geopereerd worden om eierstokkanker te voorkomen. “Dat kwam er nog eens bij, naast alle andere dingen die je sowieso al meemaakt als koppel”, vertelde de regisseuse.

Sinds de breuk heeft de actrice het niet gemakkelijk. “Soms lijkt het misschien dat alles goed met me gaat, maar ik probeer gewoon de dagen door te komen”, zei ze nog tegen The Telegraph. “Er zijn geen positieve dingen aan uit elkaar gaan, het is gewoon pijnlijk.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels