HomeNieuwsEntertainmentAlina uit ‘De Mol’: “Niet dat ik bi ben, maar ik vind...

Alina uit ‘De Mol’: “Niet dat ik bi ben, maar ik vind deze Vlaamse actrice wel aantrekkelijk”

Alina Churikova kennen we als de saboteur in de laatste editie van ‘De Mol’. In HUMO neemt ze de lezer mee in haar hoofd en komen we onder meer te weten wie haar favoriete onenightstand is.

Alina telt slechts 21 lentes, maar het kostte de kandidaten van ‘De Mol’ bloed, zweet en tranen om haar te ontmaskeren. Winnares Jolien twijfelde nog tot op het laatste moment, maar mocht uiteindelijk naar huis met 22.835 euro.

Naaktzwemmen

De knappe blondine kreeg in HUMO de vraag voorgeschoteld wat voor haar het hoogste lichamelijke genot is. “Naaktzwemmen in een koel meer. Hier in België is het nogal moeilijk om in de lente of in de zomer een meer te vinden waar niemand is – enfin, ’s nachts misschien – maar in Kazachstan heb je nog meren waar praktisch nooit iemand komt, tenzij misschien een voorbijtrekkende nomadenstam. ’t Is er ook nog echt idyllisch, zonder caravans of flatgebouwen die het zicht bederven. En ja, het typische antwoord op deze vraag kan ook niet ontbreken”, vertelt ze.

Onbekende man

Dus geeft ze ineens haar favoriete onenightstand mee. “De onbekende man op straat (glimlacht). Het gebeurt best vaak dat ik ineens verliefd word op iemand wiens pad ik toevallig kruis. Wat voor iemand zou dat zijn, denk ik dan. Bij bekende mensen is dat niet mogelijk: je hebt er al een beeld van. Al zou ik er niks op tegen hebben om eens voor een bekende vrouw te kiezen. Niet dat ik bi ben of zo, maar iemand als Natali Broods vind ik wel aantrekkelijk: ze heeft iets mysterieus, maar tegelijk ook iets fris”, klinkt het.

Karakterkop

Alina geeft toe dat ze een voorkeur heeft voor oudere mannen. “Ik vrees dat ik op oud val (lacht). Misschien omdat ik zelf ook altijd wat volwassener ben geweest dan mijn leeftijd? Ik vind leeftijd alleszins niet belangrijk, zeker niet in een relatie. Ik kies dus voor Joaquin Phoenix: wow! Gewoon al een nachtje met hem babbelen zou de max zijn. Al mag Rinus Van de Velde ook altijd langskomen. Minder knap misschien dan de Geert Van Rampelberg-achtige, wat ruigere types waar ik normaal gezien voor val, maar hij heeft een karakterkop: dat heeft ook iets. Maar Joaquin is en blijft mijn nummer één”, besluit ze.

Hieronder enkele foto’s van de Vlaamse actrice Natali Broods:

Het bericht Alina uit ‘De Mol’: “Niet dat ik bi ben, maar ik vind deze Vlaamse actrice wel aantrekkelijk” verscheen eerst op Metro.

HET WEER VANDAAG

Brussel
onbewolkt
25.1 ° C
26.5 °
23.2 °
43 %
4.1kmh
0 %
zo
25 °
ma
29 °
di
31 °
wo
25 °
do
26 °

Populaire Artikels