Vind ons op

Zita

Actrice Lynn Van Royen stelt nieuwe vriend voor, en het is geen onbekende… (foto)

Entertainment

Actrice Lynn Van Royen stelt nieuwe vriend voor, en het is geen onbekende… (foto)

Lynn Van Royen heeft al een tijdje een nieuwe vriend, maar eindelijk weten we wie het is. Ze deelde een foto van hun tweetjes op Instagram.

Twee jaar geleden gingen Lynn en de papa van haar zoontjes Ruben (9) en Max (5) na een relatie van negen jaar uit elkaar. Vorig jaar begon ze een nieuwe relatie met niemand minder dan acteur Maarten Ketels (35). Ze leerden elkaar wellicht kennen op de set van ‘De Luizenmoeder’, waarin Lynn de hoofdrol vertolkte en Maarten de rol van conciërge Ronald voor zijn rekening nam. Ook in ‘Onder Vuur’ zijn ze allebei te zien.

Gelukwensen

De 32-jarige actrice deelde op Instagram voor het eerst een liefdevolle foto van hun tweetjes. «Gedeeld geluk telt dubbel», schrijft ze erbij. Haar volgers zijn enorm blij voor hen. «Veel geluk samen, maar dat lukt wel zo te zien», «Prachtig koppel! Jullie zijn zo mooi samen», en «Ik hoopte het al, zowel in het echt als in ‘De Luizenmoeder’», lezen we onder meer in de reacties.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/actrice-lynn-van-royen-stelt-nieuwe-vriend-voor-en-het-geen-onbekende-foto

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top