HomeNieuwsEntertainmentActeur Stefaan Degand is opnieuw verliefd

Acteur Stefaan Degand is opnieuw verliefd

Een jaar nadat acteur Stefaan Degand zijn vriendin Julie en hun ongeboren kind verloor aan een bacteriële hersenvliesontsteking is hij opnieuw verliefd. Degand leerde haar kennen na een optreden. “We zijn onlangs naar Portugal geweest, maar we hebben bijna niets van de stad gezien”, vertelt hij in weekblad Humo.

In het interview vertelt de West-Vlaamse acteur openhartig over het verlies van zijn voormalige vriendin en hun kind. “Ik heb het verdriet op mij af laten komen, zonder medicatie of andere hulpmiddelen. Soms betekende dat dat ik wel drie uur naar de ijskast stond te kijken. Waarop ik de dag erna plots 25 onderbroeken kocht. Oké, toch? Niemand hoeft mij te zeggen hoe ik mijn rouwproces moest ondergaan.”

Nieuwe liefde 

Ondertussen heeft Degand op zijn eigen onorthodoxe manier de liefde weer toegelaten in zijn leven. “Ik weet nog steeds niet waarom, maar op een keer stond ik op te treden met de filharmonie in de Elisabethzaal en gaf ik mijn nummer aan alle vrouwen tussen de 35 en 40 jaar die met mij wilde gaan eten. Had ik nadien toch wel zo’n 80 gemiste oproepen. Gênant. Na afloop stond er een meisje op mij te wachten die mij wilde bellen, maar het foute nummer had. Ik gaf haar het juiste nummer en de rest is geschiedenis. Sindsdien zijn we al een keertje op reis geweest, maar veel hebben we niet van de stad gezien. We hebben de hele tijd gepraat, gegeten, gedronken en gevreeën. Heerlijk.”

Het bericht Acteur Stefaan Degand is opnieuw verliefd verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels