HomeNieuwsEntertainmentAangeslagen Natalia reageert op overlijden ex-vriend: “Je was mijn held”

Aangeslagen Natalia reageert op overlijden ex-vriend: “Je was mijn held”

Natalia heeft op Instagram gereageerd op het overlijden van haar ex-vriend Koen Baeyens. “Ik koester onze jaren samen, ook al kon ik je niet blijvend gelukkig maken en vice versa”, klinkt het.

Afgelopen dinsdag stierf professioneel volleybalspeler Koen Baeyens op zijn 50ste verjaardag na euthanasie. Hij lag al enkele jaren met zichzelf in de knoop. Baeyens was van 2006 tot 2010 samen met zangeres Natalia (39). Zij schreef op Instagram een emotionele boodschap. “Wat een shock… Een mokerslag. En dan ook weer niet… Koen, voor altijd weg? Ook al zagen we elkaar niet meer, het lijkt onwezenlijk en onmogelijk om jou weg te denken. Oprecht voor altijd een zeer aanwezig plaatsje in mijn hart… En altijd gehad. Jouw afscheid gaat niet onopgemerkt voorbij, Koen. Je leek zo sterk en je was mijn held. Een lieve goedhartige man vol energie en liefde.”

Gelachen en gehuild

“Wat hebben we toch veel gelachen, gehuild, ruzie gemaakt, het terug goed gemaakt,… tot het keerde voor ons… de zwaarte… Ik trek me op aan het feit dat we toch een aantal heel gelukkige jaren gehad hebben… 5 jaar van ons leven samen, ik koester ze, ook al kon ik je niet blijvend gelukkig maken en vice versa. Jaren gevochten, maar nu is het voorbij… Het moest zo zijn, zeker. Zachtjes nu… Rust, Netel. Liefs van mij… Mijn innige deelneming gaat uit naar zijn lieve familie”, klinkt het.

View this post on Instagram

Wat een shock…Een mokerslag. En dan ook weer niet… Koen, voor altijd weg? Ook al zagen we elkaar niet meer, het lijkt onwezenlijk en onmogelijk om jou weg te denken. Oprecht voor altijd een zeer aanwezig plaatsje in mijn hart… En altijd gehad. Jouw afscheid gaat niet onopgemerkt voorbij, Koen. Je leek zo sterk en je was mijn held. Een lieve goedhartige man vol energie en liefde. Wat hebben we toch veel gelachen, gehuild, ruzie gemaakt, het terug goed gemaakt,… tot het keerde voor ons… de zwaarte…ik trek me op aan het feit dat we toch een aantal heel gelukkige jaren gehad hebben… 5 jaar van ons leven samen, ik koester ze, ook al kon ik je niet blijvend gelukkig maken en vice versa. Jaren gevochten, maar nu is het voorbij…het moest zo zijn, zeker.   Zachtjes nu…rust, Netel. Liefs van mij…x Mijn innige deelneming gaat uit naar zijn lieve familie

A post shared by Natalia Druyts (@nataliamusic) on

Het bericht Aangeslagen Natalia reageert op overlijden ex-vriend: “Je was mijn held” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels