HomeJobWerken voor een goed doel: Glenn De Clerq bij Droomfonds Don Bosco

Werken voor een goed doel: Glenn De Clerq bij Droomfonds Don Bosco

Wat doet Droomfonds Don Bosco?

Onze stichting ondersteunt jongeren die zich engageren op een speelplein- of vakantiewerking van Don Bosco met vorming en werkingsmiddelen. Met de voortdurend dalende subsidies voor jeugdorganisaties moeten zij op zoek gaan naar andere financieringsbronnen en daar helpt Droomfonds Don Bosco dus bij! Ik help mee met het bedenken en de uitwerking van de strategische communicatie om Droomfonds Don Bosco bekend te maken bij het grote publiek.

Hoe draag je je steentje bij?

Als vrijwilliger zet ik mijn kennis en vaardigheden concreet in. Mijn creativiteit wordt voortdurend uitgedaagd. Ik krijg de kans om mijn technische vaardigheden boven te halen: werken met fotografie, videobewerking, visuele beelden ontwikkelen, mailings, enzovoort. Het zorgt er ook voor dat ik mijn kennis uit de opleiding Handelswetenschappen Marketing Management in praktijkervaring kan omzetten.

Is Droomfonds Don Bosco op zoek naar vrijwilligers?

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die leuke en nieuwe initiatieven nemen om financiële middelen te verzamelen. Ook willen we over heel Vlaanderen mensen warm maken om Droomfonds Don Bosco financieel te steunen. We vertrouwen erop dat mensen inzien wat voor meerwaarde jongeren die animator zijn op speelpleinen kunnen betekenen voor onze maatschappij.


Ben je op zoek naar een goed doel dat je als vrijwilliger of financieel zou kunnen steunen? Surf naar Goededoelen.be, een website van de Koning Boudewijnstichting.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels