BinnensteBuiten

NPO 2, vrijdag, 26 mei 19:05

Een monumentaal jaren 20-huis, een pastaschotel met kaas, Anne gaat aan de slag met tweejarige bloeiers en het ambacht van een molenaar.Margriet de Zwart woont met plezier in haar monumentale jaren 20-huis. Het is gebouwd in de stijl van de Nieuwe Haagse School en bevat veel authentieke elementen. * Sharon maakt een ovenschotel met pasta, gorgonzola, mozzarella en geraspte kaas. Een frisse avocadosaus maakt het gerecht af. * Duurzame tuinvrouw Anne Wieggers gaat in de BB-moestuin aan de slag met tweejarige bloeiers, zoals muurbloemen en damastbloemen. Zo ziet de tuin er ook in het voorjaar vol en vrolijk uit. * Als zesde generatie staat Johan Ottevanger als molenaar aan het roer van de Bovenmolen in Zevenhuizen. Hij draagt met passie de kennis over aan de nieuwe generatie.

Wat is er vandaag op TV?