2Doc: Shabu

NPO 2, donderdag, 24 november 22:19

Shabu (14) is een lieve, 'street smart' jongen en de oogappel van zijn oma, totdat hij tijdens een joyride haar auto total loss rijdt. Lukt het hem zijn familie, en vooral oma, weer trots te maken?. Shabu (14) is een lieve, creatieve en 'street smart' jongen uit Rotterdam-Zuid en de oogappel van zijn oma. Nadat hij tijdens een joyride haar auto total loss rijdt, is zijn hele familie boos op hem. Hij heeft een zomer de tijd om het goed te maken, voordat zijn oma weer terugkomt van vakantie in Suriname. Maar zijn vrienden en vriendinnetje slokken Shabu's aandacht op terwijl zijn oma boos blijft. Lukt het hem zijn familie, en vooral zijn oma, weer trots te maken? Familiedocumentaire over een jongen die groter lijkt dan hij is, en over verantwoordelijkheid nemen voor je daden.

Wat is er vandaag op TV?