Toasted!

NJAM, zondag, 19 maart 12:15

's Morgens eten als een koning. Met deze zin brainwasht elke ouder zijn kind. En terecht: ontbijten ís belangrijk, maar ook plezant en ontspannend en dat laatste zit 'm vooral in het bereiden ervan. Het topduo Dagny Ros Asmundsdottir en Dominique Persoone bewijzen dat met heel hun lijf, al hun verhalen en brouwsels in het nieuwe ontbijt&brunch programma Toasted!. In een gezellige bar koken zij samen voor zowel vroege vogels als uitslapers, die heel luxueus of net super basic hun ochtendmaal willen nuttigen. Dagny Ros en Dominique koken, serveren en verrassen zo de klanten met hun menu. De mix tussen reality en instructional cooking is amusant. Bovendien zorgt de interactie tussen de IJslandse schone en de rock-'n-roll chocolademan voor de nodige spielerei en humor. Dagny Ros staat voor de gezonde keuken terwijl Dominique eerder kiest voor gevaarlijk stevig en dat kan alleen maar inspirerend werken.

Wat is er vandaag op TV?